a
0
EHEIM Vivaline LED bútoros akvárium szettek
2017. Nov. 23.

Az EHEIM VivalineLED sorozat tökéletes választás a halak és növények számára. Ezen kívül a három alapszínéhez – antracit, szürke tölgy, fehér – választható nyolc divatos dekorpanelnek köszönhetően a lakás méltó dísze is egyben. A színek variálhatósága miatt igazán egyedivé varázsolható az akváriumi garnitúra.

Akvarisztika 3

Négy méretben kapható, 126, 150, 180 és 240 literes űrtartalommal.

A szett tartalmazza a szekrényt, az akváriumot és az ahhoz illeszkedő technikai eszközöket, mint a LED világítást, a belső vagy külső szűrőt és a hozzájuk tartozó biológiai szűrőközeget, valamint a fűtőberendezést.

Utóbbi minden esetben az Eheim Jäger típust jelenti, míg előbbi a 126-150-180 literes akváriumoknál a Eheim Biopower 160-as és 200-as, míg a 240 literes medencéhez az Eheim EccoPro 200-as tartozik.

 

A dekorpanelek csavarral rögzíthetőek, cseréjük könnyedén megoldható. Az energiatakarékos LED világítás igény szerint mozgatható az akvárium hosszabbik oldalával párhuzamosan felfogatva, merőleges irányban. Így a kívánt helyre csúsztatható és a karbantartás idejére könnyedén eltávolítható.

A fedél kiváló minőségű alumínium kompozit panelekből készül, két jobbra-balra csúsztatható részből áll. Az eszközök vezetékei a medence tetejének keretén belül vannak elrejtve, így azok szemmel nem láthatók, nem rontják az összképet.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!