a
0
Eheim: élen az akvarisztikában
2017. Nov. 09.

A megbízható német minőség

 

Magyar nyelven jelent meg a méltán népszerű német gyártmányú Eheim termékeket bemutató katalógus.

Színes oldalai részletesen ismertetnek meg az akvarisztikai termékek valamennyi típusával.

A szükséges berendezéseket és azok kiegészítőit egyaránt megtalálja a kezdő és a már tapasztalt akvarista.

Akvarisztika 3

Mindjárt az első oldalakon ott vannak az akváriumok, melyek megvásárolhatóak szettben, számos technikai tartozékkal vagy akár bútorral együtt is. 

 

A külső- és belső szűrőberendezéseknek számos típusa van forgalomban, azok az akváriumok méretéhez igazodva több teljesítményben kaphatók. Kitűnően tisztítják a vizet a különféle szennyeződésektől. 

Természetesen ezekhez a készülékekhez tartozó mechanikai, biológiai és kémiai szűrőanyagok is megtalálhatók a kínálatban.

A szivattyúk üzembe helyezése a megfelelő víz- és oxigénáramoltatást segítik elő. A légpumpa, ahogy az a nevében is szerepel, levegőztető hatást fejt ki. A beállított mértékben juttatja az oxigént a medence lakói számára.

Választhat az akvarista a különböző tisztítóberendezések közül is. Ott van pl. a vízfelszín tisztítására használatos készülék, illetve a nagyobb akváriumokhoz ajánlott UV sterilizáló technika. Utóbbinak az algák elpusztításában van fontos szerepe. 

   

Az ideális mesterséges környezet megteremtéséhez elengedhetetlen a kedvező hőfok biztosítása, mely a fűtőberendezések segítségével történik. 

A világítás sem maradhat ki a sorból. A fénycsöves és az újabb fejlesztésű LED fényforrás egyaránt színesíti a palettát, ezek használata biztosítja a halak természetes színvilágát és az élő növényzet egészséges fejlődését.

Az Eheim megalkotott több kiegészítő eszközt, mint amilyem az automata haletető, a kézi tisztító vagy algakaparó, de a termékkínálatban szerepel a díszítést szolgáló parafa háttér, valamint az aljzat borítására alkalmas homok. 

 

 

Az EHEIM termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Fisch Kft.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!