a
0
EHEIM Classic LED daylight világításról
2018. Már. 26.

Az energiatakarékos és környezetbarát technológia egy újabb fejlesztése aClassic LED daylight akváriumi világítás. A jól ismert, megbízható német márkában ezúttal sem csalódik az akvarista.

Akvarisztika 3

Mint az korábban már ismertté vált a LED-es fényforrásoknak fontos szerepük van a mesterséges élővilág számára kialakított környezetre és annak ideális működésére.

Egyenletesen szórják a fényt a teljes, vízzel telt akváriumban. Ennek következtében úgy a halak, mint a növények, megfelelően növekednek ebben az ember által létrehozott közegben.

Összességében ez egy biológiai folyamat, melyet fotoszintézisnek nevezünk.

 

Az EHEIM classicLED négy, 550, 740, 940 és 1140 milliméteres hosszúságban kapható, és a bővíthető szerelőkeret segítségével könnyen telepíthető. A LED-csík tökéletesen illeszkedik az akváriumhoz 1,20 m szélességig, így optimális megvilágítás érhető el 120 fokos szögben az akvárium aljára. Az ultra kompakt és nagyon vékony kialakítás az összes borító alá illik, ezért a legtöbb akváriumhoz használható.

A víz kellemesen tiszta látványú lesz tőle.

 

Technikai jellemzői:

  • Négy különböző hosszúságban kapható: 550mm, 740mm, 940mm és 1140mm.
  • Teljes napfény spektrum a természetes hatás érdekében.
  • 6500 Kelvin színhőmérséklet a halak színeinek tökéletes visszaadásáért és a fotoszintézis elősegítéséért.
  • Energiafogyasztása méretűktől függőn 12 és 20 watt közötti.
  • Az EHEIM classicLED vízálló (IPx7) és biztonságos működésű az alacsony feszültségű technológiájának köszönhetően, amelynek átlagos tartóssága legalább 35 000 óra.
  • Tartozék a LED-es biztonsági tápellátás.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!